DE STAMGROEPEN
De stamgroep is de groep waar het kind het grootste gedeelte van de dag is.
Er zijn drie stamgroepen binnen Nannies Nursery. De groep op de begane grond is voor kinderen tussen de 2 maanden en 2 jaar. De twee overige groepen zijn bestemd voor peuters in de leeftijd 2 tot 4 jaar.
Doordat kinderen met leeftijdsgenootjes in de groep zitten worden ze gestimuleerd om met elkaar op te trekken en er wordt voor gezorgd dat er voor elk kind een leeftijdsgenootje is om mee te spelen. Ook als dit niet spontaan zou gebeuren stimuleren we dit wel. Zo ontstaan vriendschappen al in het prille begin.

“Bij Nannies Nursery worden de groepen ‘SUITES’ genoemd.”

DE BABY SUITE
De baby suite is op de begane grond. Deze groep is voor kinderen van 2 maanden tot 2 jaar.
Onze baby suite voldoet aan de behoeften van onze allerkleinsten waarbij er een onderscheid gemaakt wordt tussen een plek voor rustig spel en een plek voor actief spel. In de baby suite hebben we ook een rustige ruimte zodat er tijd doorgebracht kan worden met de mentor. Elk kind heeft behoefte aan één-op-één contact.

DE TODDLER SUITE
De toddler suite bevindt zich op de eerste verdieping. Deze groep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Onze toddler suite is huiselijk ingericht met zachte kleuren die vertrouwen en rust uitstralen. We hebben een vast dagritme zodat uw kind weet waar het aan toe is. Speelgoed is op ooghoogte waar uw kind bij kan. Zo helpen we kinderen het ‘zelf te doen’ en te kiezen. Wij stimuleren de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen door hen vragen te stellen en laten thema’s en activiteiten aansluiten bij de ontwikkelingsfase.