EXTRA SERVICES
In onze huidige samenleving is iedereen druk. Met carrière, de kinderen, studeren, sporten en een sociaal leven. Wij willen u hierin steunen, met u mee denken en waar het kan uw leven wat gemakkelijker maken.
Waarom Nannies Nursery:
♥ Nannies Nursery De naam zegt het al. Het kinderdagverblijf van de Nannies. Zij geven vorm aan ons verantwoord pedagogisch beleid Zij staan voor onze kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen is continue scholing essentieel. Alle Nannies krijgen jaarlijks trainingen en cursussen aangeboden zodat ze zich blijven ontwikkelen en uw kind daarvan profiteert.
♥ Flexibele openingstijden in overleg (standaard openingstijden 07.30 uur – 18.30 uur) Kinderopvang op maat.
♥ Biologische warme lunch zonder vlees Uw kind krijgt bij ons gegarandeerd de benodigde voedingsstoffen binnen. Bovendien: zien eten, doet eten!
♥ Laundry service Een ‘ongelukje’ met betrekking tot een vieze luier of zindelijk worden kan altijd gebeuren. Om u als ouder vieze kleding mee te geven die de hele dag in een zakje heeft gezeten vinden wij niet ‘fris’. Vaak belandt zo’n zakje onder de autostoel en is het kledingstuk dermate verontreinigd dat u hiervan afscheid moet nemen. Dit kan beter. Het is voor ons een kleine moeite om de kleren voor u te wassen en schoon en netjes mee te geven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en wordt alleen gedaan met uw schriftelijke toestemming.
♥ Ophaal- en thuisbrengservice voor uw kind Heeft u ‘s ochtends een belangrijke vergadering of loopt deze aan het einde van de dag juist uit? Dan kunnen wij uw kind veilig ophalen van huis en aan het einde van de dag weer thuisbrengen. Wij hebben een uitstekende samenwerking met een betrouwbare taxi onderneming die ervaring heeft in het veilig vervoeren van kinderen.
♥ De Nannies Nursery app Elke dag een kijkje achter de schermen. U wordt als ouder altijd op de hoogte gehouden van het dagritme en de ontwikkelingen van uw kind. Ook worden er foto’s van uw kind met u gedeeld. Ten slotte kunt u met de app snel en makkelijk administratieve zaken regelen.
♥ Jaarlijks een fotograaf Een blijvende herinnering voor de toekomst.
♥ Bezoek van de kapper Eén keer per maand krijgen wij bezoek van de kapster zodat kinderen hier in aanraking mee komen en leren zich comfortabel te voelen tijdens het knippen van de haartjes. De kapster is ervaren in het werken met jonge kinderen en zorgt ervoor dat uw kind ‘het leuk vindt om naar de kapper te gaan’.
♥ Binnenkort mogelijk: 365 dagen per jaar geopend. Dus ook op feestdagen en in het weekend!