NANNIES NURSERY IS TROTSE BEZITTER VAN POPPENVILLA by LILIANE®!

Posted · Add Comment

Onze kindjes kunnen vanaf nu spelen met de prachtige PoppenVilla by Liliane®!

De PoppenVilla is een hele fijne manier om nieuwe vriendjes te maken aangezien vier tot zes kinderen tegelijkertijd samen kunnen spelen. Het is een ontmoetingsplek waar samen gespeeld kan worden en stimuleert spontaan het oefenen met taal en sociale vaardigheden. Hierbij bestaat geen taalbarrière en vormt het spel hun taal. Deze PoppenVilla is een prachtig verblijf voor hun dierbare poppen, knuffels en auto’s en daarbij een mogelijkheid voor het kind om zich terug te trekken in hun eigen wereld. Deze dierbare poppen vertegenwoordigen dikwijls een grote hechtings- en vertrouwensfunctie.

Liliane Limpens: “Spelen met de PoppenVilla by Liliane® is spelen met hout. Jonge kinderen kunnen zo het natuurproduct hout voelen, hout ruiken, hout zien. Hout is zo’n wezenlijk en prachtig product, een opbrengst van onze aarde. De villa levert een bijdrage aan een duurzaamheidsbesef op jonge leeftijd.”

Wat maakt de PoppenVilla by Liliane nou zo bijzonder? Deze PoppenVilla stimuleert samenspel, solitair spel, de sociaal-emotionele en taalontwikkeling. De mobiele PoppenVilla is zowel voor jongens als meisjes geschikt, door de aanwezigheid van een auto-hellingbaan.

Gelukkig hebben we veel hulp gehad met het in elkaar zetten!!